Diensten

Kledingreparatie, stomerij en fournituren specialist van Gouda en Reeuwijk

Onze diensten

Kledingreparatie

Een beschadiging, een scheur, een slijtageplek, wat het ook is, onze kleermakers kunnen vrijwel alles aan uw kleding herstellen en repareren. Dat varieert van kleine schade tot grotere schade. Van het aannaaien van een knoop tot de gehele voering van uw jas herstellen. Het is toch zonde om kledingstukken meteen weg te gooien. Met het oog op duurzaamheid, maar ook met het oog op het behouden van uw kledingstukken waar wellicht een belangrijke geschiedenis aan zit.

Ook uw kledingstukken van leer kunnen wij herstellen. Leer is een geweldig natuurproduct wat de beste zorg verdient.

Kledingvermaking

Is uw pantalon te lang of zit uw blouse te ruim? Geen probleem. Onze kleermakers bieden u tal van mogelijkheden voor het vermaken van uw kledingstukken. U zult er versteld van staan hoe wij een ogenschijnlijk onbruikbaar kledingstuk weer helemaal passend kunnen maken.

U hoeft uw lievelingsjas of uw favoriete broek – om maar twee voorbeelden te noemen – dus niet meteen weg te doen als deze niet meer helemaal lekker zitten. Met wat slimme ingrepen en gedegen vakmanschap maken wij de kleding zodanig dat u er nog lang van kunt genieten.

Stomerij

Onze stomerij reinigt al uw stoffen, of het nu gaat om katoenen kleding, een maatpak of leren jassen. Wij verzorgen uw kleding met de grootste zorg en zullen er alles aan doen om uw kleding schoon en fris terug te geven.

U kunt alle soorten kleding of woningtextiel, zoals vloer kleed stukken en karpetten, bij ons aanbieden voor het droog reinigen (stomen), nat reinigen (wassen), chemisch reinigen, en strijken. Lakenpakketten en dekbedden zijn na onze reiniging heerlijk fris, schoon,strak gestreken en gevouwen.

Gordijn op maat